Voor snelle & vakkundige bestrijding van een wespennest bent u bij rosan ongediertebestrijding op het juiste adres!

ROSAN ONGEDIERTEBESTRIJDING

thumb Rosan logo

 

 

 

☎️    0481-372444   

of stuur bericht  Watsapp 06-22193619

Wespen [nest] verwijderen gemeente Nijmegen

 

U hebt gezocht naar een oplossing voor uw wespennest-wespenprobleem in Nijmegen. Via bovenstaande vermelding hebt u snel direkt contact met een bestrijder uit uw omgeving. Deze kan u van advies voorzien & snel en vakkundig uw wespennest bestrijden met 100% seizoensgarantie. Deze service is gratis, de kosten voor een bestrijding van het wespennest kunt u met de bestrijder zelf bespreken.

Ga niet zelf experimenteren, daarbij worden de meeste mensen gestoken!

 

Wespen bestrijden

Wespen kunnen behoorlijk wat overlast geven. Zeker wanneer er een heel wespennest aanwezig is in uw woning, bedrijf of tuin. Het is van belang dat dit ongedierte zo snel mogelijk bestreden word, voordat er iemand gestoken wordt, want de wespen blijven de hele zomer tot in November actief in hun nest. Daarbij is het wel belangrijk dat u zo veilig mogelijk te werk gaat, tenslotte wil u niet gestoken worden. Schakel daarom bovenstaande professionele wespenbestrijder voor Nijmegen in. Deze bestrijder is dagelijks actief in gemeente Nijmegen en omgeving. Binnen 24 uur bestrijden wij uw wespennest. Bel direct met 024-8453888 voor een afspraak. 

 

Aanpak wespenbestrijding Nijmegen

Bij wespenproblemen en het bestrijden van wespennest(en) staan wij voor u klaar! Bestrijding van alle wespennesten met 100% seizoensgarantie zodat u verzekerd bent dat de wespenoverlast ook daadwerkelijk is opgelost. Alle vermelde bestrijders zijn volledig gediplomeerd voor het veilig en verantwoord bestrijden van wespen. Zij werken alleen met middelen die in Nederland zijn toegestaan. Door de ruime kennis en ervaring op het gebied van wespenbestrijding weten ze exact hoe deze middelen toegepast moeten worden zodat dit geen gevaar oplevert voor omstanders en/of (huis)dieren.

 

Professionele wespenbestrijding

De professionele wespenbestrijders van de Wespennest.EU zullen als eerste de aanvliegroute van een wespennest vaststellen, zodat het nest kan worden gevonden als het op een onopvallende plaats zit. Daarna zullen zij wespenpoeder in de ingangen van het wespennest spuiten waar de wespen suf van zullen worden. De wespen zullen dit wespenpoeder met zich mee naar binnen dragen, zodat ook de koningin binnen in het nest in aanraking komt met het poeder.  Binnen enkele uren is het al een stuk rustiger. Het wespenpoeder dat word gebruikt  is allen verkrijgbaar als men in het bezit is van de juiste vakbekwaamheidsdiploma's. Hierdoor kunnen wij een 100% garantie afgeven op de wespenbestrijding. Laat het wespen bestrijden in Nijmegen en omgeving over aan de professionals van de Wespennest.EU, zij helpen u snel en effectief af van uw overlast. Een wespennest verwijderen kan al binnen 24 uur, bel met 024-8453888 voor een afspraak of informatie.

 

Wespennest niet zichtbaar

Er vinden nooit demontagewerkzaamheden plaats voor een bestrijding! Als de wespen naar binnen kunnen, kunnen wij ze bestrijden. Er zijn dus geen voorbereidende werkzaamheden nodig!

 

Hoog, met ladder of laag, wij helpen u graag

Standaard hebben wij een ladden bij ons voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Dus er is altijd een oplossing voor bestrijding. Voor het gebruik van ladder rekenen wij geen extra kosten.

 

Service in onderstaande wijken:

  • Aldenhof, Altrade, Bijsterhuizen, Bottendaal, Brakkenstein, De Goffert, Galgenveld, Groenewoud, Grootstal, Hatert,Hatertse Hei, Hazenkamp, Hees, Hengstdal, Heseveld, Heyendaal, Hunnerberg, Kolping-buurt, Kwakkenberg, Landbouwbuurt, Lankforst, Leuvensbroek, Meijhorst, Neerbosch, Noordkanaalhaven, Oostkanaalhaven, Tolhuis, Waterkwartier, Weezenhof, Westkanaaldijk, Willemskwartier, Winkelsteeg, Wolfskuil, Zwanenveld, Nijmegen Noord

 

Populaire plaatsen in de regio van Nijmegen: 

 

Wat doet wespennest.eu voor u.

Wespennest.eu brengt u snel en eenvoudig in contact met een ongediertebestrijder bij u in de buurt. 
Deze service is gratis, de kosten voor een bestrijding van het wespennest kunt u met de bestrijder zelf bespreken.

De door ons geselecteerde ongediertebestrijders staan garant voor een goed resultaat! Zij geven altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Go to Top