Ongediertebestrijder vinden voor uw wespennest in de gemeente Arnhem

U hebt gezocht naar een oplossing voor uw wespennest-wespenprobleem in Arnhem. Via bovenstaande wespenbestrijder hebt u snel direkt contact met Rosan ongediertebestrijding. Deze kan u van advies voorzien & snel en vakkundig uw wespennest bestrijden met 100% seizoensgarantie. Of het wespennest nu hoog zit onder het dak, of laag bij de grond, bovenstaande bestrijder heeft voor u een oplossing. Wat u zeker niet moet doen is de ingang van het nest dichtstoppen!

Wespennesten kunnen vooral worden gevonden in de spouwmuur of in de schuur, maar ook in de grond of zelfs in huis. 

 

Beginnend wespennest in de gemeente Arnhem?

 

Wespennest

Een wespennest is een prachtig kunstwerk waarvan het begin gemaakt wordt door de wespenkoningin. Zij heeft de winter overleefd en nu het perfecte plekje gevonden om haar nest te beginnen. Wellicht bij jou op zolder, in de schuur, tuinhuis, vogelhuisje of onder de dakpan. De koningin maakt het nest stukjes hout, kauwt het fijn, mengt het met speeksel en bouwt hier de eerste ei-kamertjes van. Hierin legt zij eitjes. Al dit eerste werk wordt door de koningin zelf uitgevoerd. Meestal is dit in april, maar afhankelijk van het weer kan dit ook eerder of later zijn. De eerste larven verpoppen zich tot werksters. Vanaf dan zullen zij de taak van het bouwen van het wespennest overnemen  van de koningin, daarna legt de koningin alleen nog eitjes, en wordt ze bescherm (door te steken) door de werksters. 

Ga niet zelf experimenteren, daarbij worden de meeste mensen gestoken!

 

wespennest detailwespennest detail 

Ook in onderstaande wijken bestrijden wij wespen!

  • Alteveer/Cranevelt, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, De Laar, Arnhem Centrum, Elden, Elderveld, Geitenkamp, Heijenoord/Lombok, Klarendal, Klingelbeek e.o., Malburgen, Monnikenhuizen, Presikhaaf, Rijkerswoerd, Schaarsbergen, Schuytgraaf, Sint Marten/Sonsbeek, Spijkerkwartier, Velperweg e.o., Vredenburg/Kronenburg.

Populaire plaatsen in de buurt van Arnhem: 

 

 

Wat doet wespennest.eu voor u.

wespennest.eubrengt u snel en eenvoudig in contact met een ongediertebestrijder bij u in de buurt. 
Deze service is gratis, de kosten voor een bestrijding van het wespennest kunt u met de bestrijder zelf bespreken.

De door ons geselecteerde ongediertebestrijders staan garant voor een goed resultaat! Zij geven altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Go to Top