Wespennest verwijderen


Wespen verwijderen is een vervelend en lastig karwei. De wespen zijn snel agressief en ze steken ook nog eens voor u er erg in hebt. Weet u al waar het wespennest zit? Ziet u de wespen ergens in en uit vliegen? Sluit de opening niet af! Wespennesten worden in de praktijk ook eigenlijk niet verwijderd, maar is wel een veel gebruikte term. Wespen moeten in het nest terug komen om in contact te komen met het wespenbestrijdingsmiddel. Hierdoor gaan alle wespen dood. 

 

Ziet u continu wespen doelgericht af- en aanvliegen naar een specifieke plek of wegkruipen in een opening? Dan is de kans groot dat u een wespennest in huis heeft. De meeste wespennesten treffen wij aan in de spouwmuus maar we vinden ze ook regelmatig onder de dakpannen of in een holle ruimte van de aftimmering in een dakkapel.

 

Attentie!

Voor uw eigen veiligheid is het aboluut verstandig om altijd aan de buitenzijde van de woning of bedrijfspand te zoeken waar de wespen precies naartoe vliegen en in welke opening ze verdwijnen. Zodra dat duidelijk is kunt u het beste ons eerst bellen. Wij bestrijden dan direct het wespennest. Als de wespen naar binnen kunnen, kunnen wij ze bestrijden. Daarna is het binnen een paar dagen rustig.

 

Wespennest verwijderen spouwmuur

De meeste wespennesten treffen wij aan in de spouwmuur. Het is een uiterst geschikte plek voor de wespenkoningin om een wespennest te bouwen. De aanwezigheid van een nest gaat opvallen doordat in de loop van de zomer steeds vaker wespen in en uit vliegen uit de ventilatiegaten.

Laten zitten?

Het is niet verstandig om een wespennest in de spouwmuur te laten zitten totdat het vanzelf verdwijnt. Het wespennest zal steeds groter worden. Omdat de wespen ruimte nodig hebben om het nest verder te laten groeien, zullen ze de isolatie wegvreten en nieuwe openingen zoeken. Uiteindelijk is de kans groot op overlast. 

 

Onze Tip

Zoek eerst contact met een bestrijder bij u in de buurt  en laat u informeren over de mogelijkheden van bestrijding en de gevaren van zelf bestrijden. Bestrijders gebruiken niet voor niets beschermende kleding en speciale apperatuur om het probleem vakkundig op te lossen. 

 

Wat doet wespennest.eu voor u.

Wespennest.eu brengt u snel en eenvoudig in contact met een ongediertebestrijder bij u in de buurt. 
Deze service is gratis, de kosten voor een bestrijding van het wespennest kunt u met de bestrijder zelf bespreken.

De door ons geselecteerde ongediertebestrijders staan garant voor een goed resultaat! Zij geven altijd garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Go to Top